Consells per a regar les plantes

Foto Consells per a regar les plantes

Periodicitat del reg


Cada exemplar, depenent del tipus que siga, necessita una major o menor quantitat d'aigua, per la qual cosa convé informar-se en el lloc de compra per a saber cada quants dies cal realitzar aquesta tasca i quanta quantitat cal subministrar.

No és convenient regar les plantes de manera automàtica cada cert temps, sinó que abans de fer-ho, és convenient revisar l'estat de la terra i comprovar si aquesta es troba més o menys humida.

En cas que conserve un petit grau d'humitat, no cal excedir-se en el reg, ja que açò pot ocasionar problemes en la salut de la planta.

Quan regar?


El millor moment del dia per a regar és el matí, amb la finalitat de que compten amb la resta del dia per a absorbir-la. Si el reg es realitza durant la nit, és possible que la planta es trobe massa temps amb excés d'humitat a causa de la falta de moviment.

Així mateix, si l'exemplar es troba en un lloc molt calorós de la llar, convé vigilar que les fulles es troben humides durant el matí. No obstant açò, quan es polvoritze a la nit, no és adequat deixar l'aigua sobre el fullatge molt temps, ja que pot donar lloc a fongs.

El mètode més adequat
Les plantes que es troben en tests es poden regar de dues formes diferents. La primera d'elles consisteix a subministrar l'aigua sobre la superfície de la terra, mentre que la segona és col·locar el test sobre un plat que continga aigua.


La majoria dels experts coincideixen a assenyalar que la millor forma de procedir al regat consisteix a anar abocant aigua per la superfície del test, en forma de pluja.

L'aigua que la planta no necessite quedarà en el plat col·locat sota el test. És convenient retirar aquestes restes abans que haja transcorregut una hora del regat, ja que en aqueix període l'exemplar haurà pogut absorbir l'aigua que haja necessitat.

Per a qualsevol dubte, visitan's a Monverd i et donarem més informació.

 

Comparte la noticia

Comentar